Noutăți organizatorice (1)

Bine v-am regăsit, dragi cititori și user-i ai site-ului nostru. Întrucât au trecut mai bine de două luni de la lansare și am deprins o oarecare experientă în administrarea acestuia (emoticon care se strică de râs) am decis unele schimbări pe care dorim să vi le aducem la cunoștință pe această cale. Schimbările vizează modul de utilizare al blogului principal (și nu numai).

Astfel:

  • într-un viitor apropiat, vom instala un plugin nou, care va oferi fiecărui utilizator posibilitatea de a deține, pe lângă wall-ul propriu, și un blog propriu. Această ofertă vine ca urmare a politicii noastre de a face din freesdom.org o platformă  de interacțiune social-media cât mai completă posibil.  Accesul la wall, blog și celelalte secțiuni ale site-ului vor fi gratuite, ca și până acum.
  • într-un viitor ceva mai îndepărtat, vom crea o platformă de blogging de sine-stătătoare, prin intermediul căreia doritorii vor putea beneficia de un blog personal, disponibil la adresa freesdom.org/nume-site. Posibilitațile de personalizare ale acestui blog vor depăși cu mult pe cele ale blogului simplu de user. Practic, acest din urmă blog va fi un site în toată regula, cu posibilități de schimbare a temei, de instalare de pluginuri, de monetizare chiar a traficului și așa mai departe. Accesul la această platformă se va face contra unei sume lunare modice, motivul principal pentru perceperea acestei taxe fiind  dorința de a încuraja deținătorii blogurilor respective să posteze cât mai des și să interacționeze cu cititorii lor. Psihologic vorbind, când dai un ban, oricât de puțin, ești mai motivat să faci ceva decât atunci când e pe gratis. (no offense). Sumele obținute din vânzarea acestor adrese de blog vor fi reinvestite integral în platformă, respectiv pentru: achiziționare de pluginuri, theme, plata găzduirii și alte cheltuieli planificate, ce vizează extinderea ofertei noastre.
  • din motivele enunțate mai sus, am hotărât ca blogul principal al site-ului freesdom.org să găzduiască numai postări administrative sau anunțuri de interes general privind platforma noastră sau membrii site-ului. Postările referitoare la viața Sihăstriei Apokalypto și a îndrăgiților (sperăm 🙂 ) locuitori ai acesteia, vor fi mutate pe blogul propriu al sihăstriei, ce va fi disponibil pe platforma noastră.
  • sunt în studiu și posibilități de chat/ mesagerie instant, precum și alte bunătăți, dar, vorba aceea, toate la timpul lor.

Până atunci, vă urăm multă sănătate și să ne auzim (și citim) cu bine!

 

Administrația

7 răspunsuri la „Noutăți organizatorice (1)”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.