Pastorala de Revelion a Avvei Pafnutie cel Nou

Iubiţi fraţi şi surori în Hristos, dragi membri ai comunităţii freesdom.org, stimaţi internauţi: ne apropiem, iată, de momentul cumpenei dintre ani. Este acel moment în care ne facem bilanţul pentru anul care a trecut şi planuri pentru anul ce stă să vină. De asemenea, este momentul în care îl trimitem pe Ucenicul Inochentie în beci, să verifice rezerva de murături şi dosim sticlele de vodkă luate la reducere, din supermarket, pentru ca acestea să nu ajungă pe mâna copiilor. (sau să nu-i tulbure pe cei de alte religii, după caz).

Revenind la anul care a trecut, dacă ar fi să facem un scurt bilanţ la noi, la Sihăstria Apokalypto, putem să remarcăm, fără falsă modestie, că a fost un an îmbelşugat, plin de roade materiale şi spirituale. Pentru a nu cădea excesiv în păcatul trufiei, mă voi mulţumi să menţionez, la realizări, numai construirea acestui lăcaş virtual – site-ul freesdom.org – destinat să devină refugiul ultim al internautului întristat de reaua întocmire a acestei lumi, în general şi a propagandei mediatice, în special. Deşi mai este mult de lucru până să ajungem să oferim toate serviciile pe care ni le-am propus prin intermediul platformei noastre, considerăm că, cu ajutorul lui Dumnezeu, am pornit cu dreptul şi am reuşit să asigurăm minimul necesar unei funcţionări decente. Dacă Providenţa va binevoi, sperăm ca în anii următori să creştem după cum ne dorim şi să facem din Sihăstria Apokalypto site-ul freesdom.org un loc de întâlnire şi de comunicare pentru cât mai multe persoane aflate în căutarea Binelui, Frumosului şi Adevărului. (sau, în traducere liberă, a Dumnezeului religiei creştine).

În încheierea acestui cuvânt, doresc să vă mulţumesc celor care aţi contribuit la îndeplinirea modestelor noastre realizări, să vă felicit pe cei care aţi avut bunăvoinţa să profitaţi de ele – mă refer la membrii înregistraţi ai site-ului – şi să vă urez tuturor celorlalţi să le urmaţi cât mai curând exemplul.

Un AN Nou cât mai Bun şi Dumnezeu să vă binecuvânteze. La mulţi ani!

Un răspuns la „Pastorala de Revelion a Avvei Pafnutie cel Nou”

  1. Mulțumim pentru acest cuvânt frumos, plin de învățătură, nu ca platitudinile președintelui.
    Pe mine cumpăna dintre ani nu m-a prins niciodată făcându-mi bilanțuri ci deschizând șampanii și turnând în pahare spumantul răcoros, dar și zicând la momentul potrivit un ”Doamne ajută” și făcându-mi cruce.
    Doresc și eu comunității noastre ”La mulți ani cu sănătate!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.