Ce este freesdom.org

Freesdom.org este o platformă web dedicată dezbaterilor, schimburilor de opinii, discuțiilor despre: fotbal Steaua București, politică, religie, political correctness, automobile, ardei iuți, gimnastică aerobică, pelasgi, dietă și nutriție, mass-media, teorii ale conspirației, OZN-uri, Uniunea Europeană, urșii panda, Oceanul Înghețat de Sud și, nu în ultimul rând, despre toate celelalte lucruri care îi preocupă pe membrii înregistrați ai site-ului.

  • De ce “freesdom“?

Termenul “freesdom” a rezultat prin unirea cuvintelor din limba engleză: “freedom” – libertate și “wisdom” – înțelepciune. Deviza noastră este “libertate în înțelepciune“, pornind de la cuvintele Fericitului Augustin: “iubește și fă ce vrei“. Cu alte cuvinte, “fii înțelept și fă ce vrei“, atât pe site-ul nostru, cât și în viața reală (pe cât îți stă în putință, bineînțeles, nu suntem absurzi).

  • Care este misiunea freesdom.org?

Freesdom.org își propune să ofere un spațiu de întâlnire virtual acelor persoane care se simt compatibile cu valorile promovate de către noi: credință creștină, bun simț, umor, apetitul pentru murături și dorința de a duce o viață simplă, departe de tentațiile lumii moderne. (Cu alte cuvinte, nu ne cereți emoticoane de susținere LGBT, că n-o să primiți. Pe de altă parte, dacă doriți ardei iuți murați, stați pe aproape, nu se știe niciodată când pică câte ceva).

  • Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a face parte din comunitatea freesdom.org?

Prima și cea mai importantă condiție este, bineînțeles, să-ți dorești să participi. Apoi, contra unei șpăgi modeste, apăsând pe butonul de înregistrare și completând câmpurile de acolo, vei obține mult râvnita calitate de membru al comunității noastre. Abia de aici începe greul, pentru că trebuie să reușești să-ți menții cât mai mult timp această calitate, luptând împotriva tuturor ispitelor care vor conspira pentru a te îndepărta de la scopul tău. Sau, să respecți, pur și simplu, ceea ce scrie în pagina de Regulament și să te strecori cât mai neobservat printre ceilalți membri, preocupați și ei să facă același lucru.

  • Dacă am citit cele de mai sus și mă simt în continuare atras să devin membru al freesdom.org, de ce mai zăbovesc aici?

Asta numai tu și cu Dumnezeu de Sus știți, noi suntem demult pe pagina de discuții sau în trapeză cu Avva Pafnutie, degustând ceva bun.